استرالیا ,مهارتی ,ویزای ,تخصصی ,تخصصی استرالیا ,ویزای مهارتی ,ویزای تخصصی ,ویزای تخصصی استرالیا

ویزای مهارتی و تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد. برای کسانی که از این طریق قصد مهاجرت به استرالیا را دارند، نکاتی بسیار مهم درباره ی ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا که به  شرح زیر می باشد را بیان می کنیم :
  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا ا قامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
در ضمن شما می توانید اطلاعات انواع ویزاهای مهارتی و تخصصی استرالیا را که در زیر به آن اشاره شده است را  مطالعه فرمایید.
ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب‌کلاس ۱۸۹
ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب کلاس ۱۹۰
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی مناطق کم‌جمعیت
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی با اسپانسر فامیلی

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

منبع اصلی مطلب : مهاجرت پلاس
برچسب ها : استرالیا ,مهارتی ,ویزای ,تخصصی ,تخصصی استرالیا ,ویزای مهارتی ,ویزای تخصصی ,ویزای تخصصی استرالیا
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

درسایت : مدت اعتبار ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا