استرالیا ,داشته ,دلار ,گذاری ,ویزای ,کلاس ,داشته باشد ,سرمایه گذاری ,هزار دلار ,ویزای سرمایه ,میلیون دلار ,ویزای سرمایه گذاری ,سرمایه گذاری استر

این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.
گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.
در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.
شرایط لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲
جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲، شرایط زیر الزامی است:
سن فرد متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
دارایی فرد و همسرش در بیزینس باید ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
ارزش دارایی‌های فرد و همسرش بالغ بر ۱/۵ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
کسب و کار فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
مالکیت ۵۱ درصد از بیزنسی که کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
یا مالکیت ۳۰ درصد از بیزنسی که درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
و یا مالکیت ۱۰ درصد یک شرکت با سهامی عام را داشته باشد.
مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس نیز باید ارائه شود.
 
برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری در استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

منبع اصلی مطلب : مهاجرت پلاس
برچسب ها : استرالیا ,داشته ,دلار ,گذاری ,ویزای ,کلاس ,داشته باشد ,سرمایه گذاری ,هزار دلار ,ویزای سرمایه ,میلیون دلار ,ویزای سرمایه گذاری ,سرمایه گذاری استر
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

درسایت : ویزای سرمایه گذاری برای اقامت دایم _ ساب کلاس ۱۳۲